2017 május 28. vasárnap, - Emil, Csanád
Hírlevél

Iratkozzon fel elektronikus hírlevélszolgáltatásunkra.

Az Ön neve

Az Ön e-mail címe

Keresés indítása
 
 
Életmód

A kevés napfény is káros lehet

A túl kevés napfénynek való kitettség jelentősen növeli a bármely okból bekövetkező halálozás kockázatát - derült ki egy nagyméretű tanulmányból.

Olvassa el cikkünket »

 
A D-vitamin hiány a testsúlyunkra is hatással van
Korunk egyik legnagyobb, mégis kevéssé ismert egészségügyi problémája a D-vitamin hiány. A D-vitamin, ami valójában nem is vitamin, hanem egy hormon előanyaga, a test több szövetére, például a zsírszövetre is hatással van, így akár még a testsúlyunkat is befolyásolhatja.
 
A megfelelő vércukorszint segíti a koncentrálást
A glükóz egyfajta cukor, amitől az agy üzemanyag ellátása függ. Vizsgálatok kimutatták, hogyha a glükóz szintje alacsony, az negatív hatással lehet a figyelemre, az emlékezetre, valamint a tanulásra. Ennek elkerülése érdekében fontos a vércukorszint optimális szinten tartása, melyben a rendszeres étkezés sokat segíthet.
 
Tippek a karácsonyi bevásárláshoz
Az elmúlt években a karácsonyi bevásárlás fogalma megváltozott. Máshogy és másképp zajlik az ajándékvásárlás, az ünnepi étkezésekhez szükséges hozzávalók beszerzése, és a kereskedelem is már novemberben rendkívüli ajánlatokat, akciókat kínál.
 
Karácsonyi készülődés: év végi zöldség- és gyümölcskúra (x)
A karácsonyi ünnepekre a legtöbben nagy izgalommal készülünk. Persze, mi nők ebből jobban kiveszik részünket, éppen ezért fontos, hogy a legjobb formában legyünk, testileg, lelkileg. Bár ilyenkor sokszorozódnak az elfoglaltságok, mégis próbáljunk meg időt szakítani magunkra. Egy pár napos zöldség- és gyümölcskúra kívül-belül megszépít.
 
10 immunerősítő alapanyag a hideg évszakra
Immunrendszerünk karbantartása - legyen tél vagy nyár - fontos feladatunk. Mégis mindig az év végi hónapokban kerül e téma fókuszba. De miért? És mit fogyasszunk, hogy könnyen, hatékonyan és természetesen védekezzünk a betegségekkel szemben?
 
Megfelelő étkezés, jó alvás
Alvási gondokkal sokan küzdenek, de csak kevesen tudják, hogy a probléma összefüggésben állhat étkezésünkkel, táplálkozási szokásunkkal is. Ha megfogadják tanácsainkat, elképzelhető, hogy a rég várt segítség gyorsabban érkezik, mintsem gondolni merték volna.
 
Ősszel könnyebben megy a fogyás!
Sokan nem is gondolnák, hogy az év második legerősebb fogyókúra szezonja ilyenkor, ősz elején kezdődik. Pedig ha megfogadjuk a szakértő tanácsát, nemcsak karcsúbbak lehetünk a következő nyári szezonra, de az eredmény is sokkal tartósabb lehet.
 
Így óvja bőrét a strandszezon idején
Nyáron szívesen töltjük az időt a vízparton, legyen szó strandolásról, tengerparti nyaralásról vagy éppen egy balatoni csobbanásról. A természetes és mesterséges vizek közelében azonban sok kórokozó és baktérium leselkedik a strandolókra, így érdemes betartani Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász tanácsait, hogy a nyaralás minden percét kiélvezhessük.
 
Az asztma lelki háttere
Az asztma allergiás háttere köztudott, de a betegség lelki okokkal való összefüggése viszont már kevésbé kerül a figyelem fókuszába. Vannak esetek, ahol a betegség megjelenését és fennmaradását a rossz lelkiállapot és pszichoszociális stressz is befolyásolja.
 
Energiafokozók tavaszra
A tavaszi fáradtság nem csak teória, sokan érzik bőrükön a valóságát. De az élet nem áll meg, helyt kell állnunk a munkában, a családban, és jó, ha mindezt energikusan és jókedvűen tudjuk tenni!
 
Hirdetés
hirdetés
Infinety Hirdetés
hirdetés
Infinety Hirdetés
Hirdetés
 
 
Az oldalt készítette és üzemelteti: Proweb Internet

© 2010 - 2017 Ursa et Ursus Kiadó Kft. | Rólunk | Szakértőink | Médiaajánlat | Impresszum | ÁSZF | Adatvédelem