2018 február 20. kedd, - Aladár, Álmos
Keresés indítása
 
 
Szakértőink

Bajor Zsuzsanna

Szinte gyerek volt még – tizenéves -, amikor már tudta, számára az a legfontosabb, hogy segítsen az embereknek. Dietetikus szakemberként nemcsak a munkáját, a mindennapjait is a támogatás és az egészség szeretete szövi át. Egy fiatal lány, aki tele van energiával, és eltökélt szándéka, hogy segítsen az embereknek testi-lelki épségük megőrzésében.

Olvassa el cikkünket »

 
Korpádi Péter
foodstylist, mesterszakács
A szakmát nagy mesterszakácsoktól tanulta, főzött királyi udvarokban, az ételekkel mégis szerényen, tisztelettel bánik. Az elismertség nem érdekli, csupán az alkotni vágyás. Foglalkozik termékfejlesztéssel, szakácskönyvek írásával és szerkesztésével is (legújabb könyvében arról ír, milyen egészséges ételeket fogyasszunk a hosszú élet érdekében?).
 
Mezei Elmira
holisztikus táplálkozási szakértő
Szinte még kislányként, 13 évesen kezdett el főzni. Az étkezés és az egészség kapcsolata már fiatalon érdekelte, sokat kísérletezett különféle diétákkal, így korán bebizonyosodott számára, hogy igen komoly összefüggés van aközött, amit az ember eszik és amilyen az energiaszintje, egészségi állapota. 10 évig élt külföldön, és ez idő alatt volt alkalma tanulmányozni más népek étkezési szokásait.
 
Orbán Béla
executive chef
Hosszú évekig dolgozott Ausztriában, az ott szerzett tapasztalatok határozzák meg jelenlegi munkáját, életét. Közeli kapcsolatban él a természettel, ha csak teheti gombászkodik, medvehagymát gyűjt vagy családjával kirándulni jár. Egy rendezvényszervező cég konyhafőnöke, így életéből az ötletelés, a kreativitás sem hiányozhat.
 
Soós Attila
ételreformer
Kreativitását, szakmaszeretetét hamar felismerték, már tanulóként komoly elismerésekben részesült. Munkáját hivatásként végzi, ez az élet számára. Legfőbb célja az emberek táplálkozásának megreformálása, és ezen keresztül való gyógyítása.
 
Hirdetés
hirdetés
Infinety Hirdetés
hirdetés
Infinety Hirdetés
Hirdetés
 
 
Az oldalt készítette és üzemelteti: Proweb Internet

© 2010 - 2018 Ursa et Ursus Kiadó Kft. | Rólunk | Szakértőink | Médiaajánlat | Impresszum | ÁSZF | Adatvédelem