2017 május 28. vasárnap, - Emil, Csanád
Hírlevél

Iratkozzon fel elektronikus hírlevélszolgáltatásunkra.

Az Ön neve

Az Ön e-mail címe

Keresés indítása
 
 
Receptgyűjtemény
Hozzávalók
Hozzávalók 4 személyre:

2 csomag natúr tofu 8 szeletre vágva

A páchoz:

2 evőkanál Worchester-szósz
2 gerezd zúzott fokhagyma
½ dl szűz olívaolaj
3-4 szál finomra vágott friss kakukkfű


Ajánlott zöldségek:

4 pritaminpaprika kicsumázva, hosszában kettévágva
1 nagyobb cukkini szeletelve
8 apró újburgonya hosszában kettévágva
1-2 evőkanál szűz olívaolaj
Pácolt tofu zöldségekkel grillezve
Tápérték információk
Tejszín esetén
kalória: 202 kcal
szénhidrát: 22 g
Elkészítési idő
körülbelül 35-40 perc
Allergia információk
Cukorbetegeknek ajánlott
Laktózérzékenyeknek ajánlott
Gluténérzékenyeknek ajánlott
A recept elkészítése
A páchoz a hozzávalókat összekeverjük, majd átforgatjuk benne a felszeletelt tofut, és 10-15 percig állni hagyjuk. Közben megsózzuk a zöldségeket, a sütőrácsra tesszük, és egyszer megfordítva megsütjük. A tofuval ugyanígy járunk el. A zöldségeket, amikor már kellően megpuhultak meglocsoljuk 1-2 evőkanál olívaolajjal, és még 1 percig így „füstöljük”.
 
Hirdetés
hirdetés
Infinety Hirdetés
hirdetés
Infinety Hirdetés
Hirdetés
 
 
Az oldalt készítette és üzemelteti: Proweb Internet

© 2010 - 2017 Ursa et Ursus Kiadó Kft. | Rólunk | Szakértőink | Médiaajánlat | Impresszum | ÁSZF | Adatvédelem