2017 július 25. kedd, - Kristóf, Jakab
Hírlevél

Iratkozzon fel elektronikus hírlevélszolgáltatásunkra.

Az Ön neve

Az Ön e-mail címe

Keresés indítása
 
 
Receptgyűjtemény
Hozzávalók
Hozzávalók 4 személyre:

25 dkg gesztenye
4 evőkanál szűz olívaolaj
1 közepes fej vöröskáposzta vékonyra szeletelve
1 csapott mokkáskanál őrölt kömény

2 evőkanál agavé szirup
½ citrom leve
1 csapott mokkáskanál őrölt fahéj
Fahéjas káposzta gesztenyével
Tápérték információk
Elkészítési idő
körülbelül 1 óra áztatás + 40 perc
Allergia információk
Laktózérzékenyeknek ajánlott
Gluténérzékenyeknek ajánlott
A recept elkészítése
A gesztenyét áztassuk be forró vízbe egy órára, hogy a héja megpuhuljon. Ezután több helyen vagdossuk be, egyenletesen szétosztva tegyük egy tepsibe, és öntsünk alá egy kevés vizet. Forró sütőben süssük addig, amíg meg nem puhul a belseje, és szét nem nyílik a héja (kb. 30 perc), majd pucoljuk meg. Közben az olajon megpirítjuk a káposztát, fűszerezzük a köménnyel és egy kis sóval, majd kevés vízzel felengedve megdinszteljük. A tűzről levéve hozzáadjuk a szirupot és a citromlevet, és jól összedolgozzuk. Ha kitálaltuk, szórjuk meg a tetejét fahéjjal, és adagoljuk mellé a gesztenyét.
 
Hirdetés
hirdetés
Infinety Hirdetés
hirdetés
Infinety Hirdetés
Hirdetés
 
 
Az oldalt készítette és üzemelteti: Proweb Internet

© 2010 - 2017 Ursa et Ursus Kiadó Kft. | Rólunk | Szakértőink | Médiaajánlat | Impresszum | ÁSZF | Adatvédelem