2017 november 22. szerda, - Cecília
Hírlevél

Iratkozzon fel elektronikus hírlevélszolgáltatásunkra.

Az Ön neve

Az Ön e-mail címe

Keresés indítása
 
 
Otthon

5 tipp, hogy idén tavasszal a konyhád is kizöldülhessen

Az IKEA kutatásából kiderült, hogy a közép-európai régióban a magyarokat foglalkoztatja leginkább a fenntarthatóság kérdése. A közelgő tavaszi nagytakarítás alkalmával így talán az eddiginél is többen döntenek majd úgy, hogy a természet ébredésével egy időben a zöldebb, fenntarthatóbb utat választják az otthonukban is. Nekik is szólnak az alábbi tippek, amikkel minden konyha energiatakarékos oázissá válhat.

Olvassa el cikkünket »

 
5 tipp a tiszta, biztonságos főzéshez
Nap mint nap baktériumok ezrével találkozunk. A konyha is kiváló hely a baktériumoknak, nézzünk hát néhány tippet, hogyan tudjuk tisztán tartani, hogy ne váljon a bajok forrásává.
 
Egy évnyi mosószer a Mielétől (x)
A környezetünkkel szembeni felelősségvállalásnak már több, mint 110 éves hagyománya van a Mielénél. Mindez az anyagválasztás¬nál kezdődik, a hatékony termeléssel folytatódik, és – a készülékek hosszú élettartama után – a környezetbarát újrahasznosítással végződik. Ehhez a szellemiséghez hűen idén ősztől a Miele minden mosógépe A+++ energiahatékonysági osztályra vált, ezzel is támogatva a környezettudatos textilápolást.
 
Számítógép vezérelt tűzhely a Mielétől (x)
Az IBM mesterséges intelligenciával rendelkező, Watson nevet viselő szuperszámítógépe új feladatot kapott: a hozzávalók alapján recepteket ajánl a felhasználóknak, és ezeket továbbítja is a Miele legújabb fejlesztésű tűzhelyének, hogy az elkészíthesse a kiválasztott fogást. Az innovációt a január elején Las Vegasban megrendezett Consumer Electric Show-n (CES) mutatták be.
 
Legyen zöld a konyhája!
Csökkentse az élelmiszerhulladékot!
Minden nap nagy mennyiségű élelmiszer megy veszendőbe, amit el lehetett volna fogyasztani, vagy más módon hasznosítani. Mit tehetünk a veszendőbe menő élelmiszer mennyiségének csökkentése, a pénzzel és a természeti erőforrásokkal való takarékosság érdekében?
 
Így is védekezhetünk a meleg ellen
Mai világunkban a nők egyre inkább próbálnak odafigyelni saját és családjuk egészségére, igyekeznek óvni magukat a modern világ negatív környezeti hatásaitól. A megfelelő étkezés, a mozgás, a stresszes életmód kerülésének fontossága mellett lakókörnyezetünk is hozzájárulhat életminőségünk növekedéséhez.
 
3 konyhai trükk, ami mindig jól jöhet
Egy korábbi cikkünkben jó néhány konyhai praktikát megosztottunk Önökkel, amelyek nagy segítségükre lehetnek a mindennapokban. Míg akkor a teljes háztartásra, most elsősorban a konyhára igyekeztünk fókuszálni.
 
Tippek a környezettudatos kertgondozáshoz
Összeszedtünk néhány hasznos tanácsot, melyekkel kertünk szép és vegyszermentes lehet, mi magunk pedig elégedettek, hogy a ház körül is környezettudatos szemlélettel alakítottuk ki miliőnket.
 
Ön próbálta már a mosódiót? Ha nem, itt az ideje!
Itthon még mindig kevesen ismerik a mosódiót, mely egy Indiában őshonos fa termése, s számos jó érv szól mellette, hogy mosásra (is) használjuk.
 
Ha elege van a vasalásból (x)
A háziasszonyok többsége egyetért velünk, ha azt mondjuk, hogy a vasalás az egyik legutálatosabb házimunka mind közül. De már ennek sem kell így lennie! Mossa ruháit makulátlan tisztára, és vegye fel vasalás nélkül, mégis gyűrődésmentesen, egyenesen a szárítógépből! Megmutatjuk hogyan!
 
Rovarok a házban! Védekezzünk levendulával, borsmentával!
Ahogy beköszönt a tavasz, felélednek a rovarok. A hangyák a legapróbb réseken is bebújnak a házba, csakhogy élelemhez jussanak, a legyek szemtelenül bele-belecsípnek az ételekbe, a szúnyogok pedig leginkább minket csipkednek. Védekezzünk ellenük természetes módszerekkel!
 
Hirdetés
hirdetés
Infinety Hirdetés
hirdetés
Infinety Hirdetés
Hirdetés
 
 
Az oldalt készítette és üzemelteti: Proweb Internet

© 2010 - 2017 Ursa et Ursus Kiadó Kft. | Rólunk | Szakértőink | Médiaajánlat | Impresszum | ÁSZF | Adatvédelem