2017 május 28. vasárnap, - Emil, Csanád
Hírlevél

Iratkozzon fel elektronikus hírlevélszolgáltatásunkra.

Az Ön neve

Az Ön e-mail címe

Keresés indítása
 
 
Táplálkozás

Receptajánlatunk: Mézes-citromos bodzaszörp

A bodzaszörp sokak nagy kedvence. Ha mi is szeretnénk készíteni otthonra, épp itt az ideje a virágok begyűjtésének.

Olvassa el cikkünket »

 
6 vitamindús, friss alapanyag tavaszra
Bár nem mondhatnánk, hogy kemény, hideg telünk volt, mégis nagyon vártuk már a tavaszt. A piacokon is egyre több friss, vitamindús terméssel találkozhatunk, ízlelgessük sorra őket.
 
6 konyhatrükk az egészséges főzéshez
Ahhoz, hogy egészségesebben étkezzünk, a minőségi alapanyagokon túl a megfelelő konyhatechnika alkalmazása is fontos. Nem szükséges hozzá nagy költségvetés vagy különleges felszerelés, csak az alábbi egyszerű tippek kipróbálása.
 
Cirokliszt: egy gluténmentes különlegesség
A gluténallergia egyre többeket érintő egészségügyi probléma, de gluténmentesen nem csupán az arra érzékenyek étkezhetnek. A gluténmentes cirokliszt az egészségtudatos konyha egyik meghatározó alapanyaga is lehet.
 
Ha az ünnepek után gyomorégése lenne
Ha az ünnepek alatt kirúgtunk egy kicsit a hámból, a megterhelő étkezés következményeit év elején megszenvedhetjük. Van, akinek csak a felesleges kilók okoznak fejfájást, míg mások akár gyomorégéssel is küszködhetnek. Az alábbi tippekkel azonban könnyíthetnek a kellemetlen panaszokon.
 
A lencse segít rendbe tenni emésztésünket
A lencse a népi gyógyászat mellett a népi hiedelemben is régóta ismeretes, miszerint az év első napján fogyasztva az újesztendő gazdagságot ígér a család számára.
 
A tápértékjelölés segíti az egészséges étkezést
Az életmóddal befolyásolható, idült nem-fertőző betegségek egyre növekvő incidenciája következtében a betegségmegelőzésre és az egészséges életmód előmozdítására irányuló intézkedések egyre inkább előtérbe kerülnek. Az érthető, informatív élelmiszerjelölésre vonatkozó szabályozások is ezt a célt szolgálják, segítve a fogyasztók tudatos élelmiszer választását a csomagoláson keresztül.
 
Szilveszteri koktélok: egy alkoholos és egy mentes finomság
Mindig nagy fejtörést okoz, milyen újfajta itallal várjuk Szilveszter estéjén vendégeinket. Íme, egy könnyen elkészíthető alkoholos és alkoholmentes recept.
 
Chutney, egy igazi karácsonyi ajándék
Az elmúlt években nagy népszerűségnek örvend az ehető ajándékok készítése. Közülük is az egyik legkedveltebb a chutney, ami egy édes-savanyú-csípős mártás, és nehéz ellenállni neki. Ismerjék meg közelebbről, és próbálják ki receptünket!
 
Dió és mák: nélkülözhetetlen karácsonyi finomságok
Szinte már nyakunkon a karácsony, így ideje elkezdeni az ünnepi ételeken gondolkodni. De kerüljön bármilyen újfajta fogás is az asztalra, a diós és mákos bejgli biztosan nem hiányozhat.
 
10 jó tanács a dietetikustól az ünnepekre
A karácsonyi időszakban akármennyire is igyekszünk odafigyelni, sajnos több kalóriát fogyasztunk, mint általában. Hogyan lehet ezen mégis faragni egy kicsit? A Mona Hungary megbízásából a Nemzetközi Táplálkozáskutató Intézet megosztja velünk jó tanácsait.
 
Hirdetés
hirdetés
Infinety Hirdetés
hirdetés
Infinety Hirdetés
Hirdetés
 
 
Az oldalt készítette és üzemelteti: Proweb Internet

© 2010 - 2017 Ursa et Ursus Kiadó Kft. | Rólunk | Szakértőink | Médiaajánlat | Impresszum | ÁSZF | Adatvédelem