2017 szeptember 20. szerda, - Friderika
Hírlevél

Iratkozzon fel elektronikus hírlevélszolgáltatásunkra.

Az Ön neve

Az Ön e-mail címe

Keresés indítása
 
 
Táplálkozás

Őszi salátakavalkád

A kora őszi hónapokban igazán gazdag a választék a piacokon. Sok nyári zöldség kapható még, és sok őszi fajta is beérik már. Ezek változatos felhasználásával ízletes és tápláló saláták készíthetők el. Készüljünk fel a hidegebb időszakra, és töltsük fel immunrendszerünket vitaminokkal!

Olvassa el cikkünket »

 
Kerüljük el a felfúvódást!
A felfúvódás egyre többeket érintő probléma. Ha nincs a háttérben egészségügyi probléma, étkezésünk megreformálásával is könnyedén segíthetünk rajta.
 
Almás finomságok a családnak
Az ősz egyik kedvenc gyümölcse az alma, igazán ízletes és egészséges finomságok készíthetők el belőle, akárcsak ez a fenséges almatorta.
 
5 ok, miért együnk zöldbabot
Nálunk a sárgahüvelyű, tőlünk nyugatabbra viszont inkább a zöldhüvelyű zöldbab fogy nagyobb mennyiségben. Akármelyiket szeretjük is, egy igen értékes alapanyaggal állunk szemben.
 
A legjobb előételek nyárra
Nyáron sokkal több vendéget fogadunk: a kellemes idő, a finom grill- vagy bográcsos ételek remek hangulatot teremtenek. A főfogás elkészültéig azonban érdemes néhány apró falatkával is előrukkolni vendégeinknek. Mutatunk néhányat.
 
Lekvár cukkiniből
A cukkini nem csak egytálételek, saláták alapanyagaként kiváló, de ízletes és különleges lekvár is készíthető belőle. Íme, 2 recept hozzá.
 
Cukkini: laktat, de alacsony a kalóriatartalma
A cukkini az egyik legkedveltebb nyári zöldség. Semleges ízének köszönhetően általában a gyerekek is szívesen eszik. Viszont vigyázni kell az elkészítés módjával! A zsiradékot nagyon szereti.
 
2 fenséges meggyes recept
A meggyből igazán sok különleges és egészséges finomság készíthető: leves, sütemény, kompót, lekvár és szörp. Mi ezúttal fenséges mártásokat hoztunk el Önöknek.
 
Cseresznyés desszertet készítettünk
Lassan a cseresznyeszezon végére érünk, így ha idén még nem volt alkalmunk szemezgetni belőle, épp itt az ideje. Önmagában is nagyon finom, de készíthetünk belőle finom desszerteket is. Mi ezt ajánlunk most Önöknek!
 
Friss, ropogós cseresznyét mindenkinek!
A japánok tavaszköszöntő ünnepe is a közel ezer fajtával rendelkező cseresznyefa virágzásához köthető. Nem véletlen, hiszen amellett, hogy a nyár első gyümölcsei közt tartjuk számon, szemet gyönyörködtető látványt nyújt halványrózsaszín virágaival.
 
Receptajánlatunk: Mézes-citromos bodzaszörp
A bodzaszörp sokak nagy kedvence. Ha mi is szeretnénk készíteni otthonra, épp itt az ideje a virágok begyűjtésének.
 
Hirdetés
hirdetés
Infinety Hirdetés
hirdetés
Infinety Hirdetés
Hirdetés
 
 
Az oldalt készítette és üzemelteti: Proweb Internet

© 2010 - 2017 Ursa et Ursus Kiadó Kft. | Rólunk | Szakértőink | Médiaajánlat | Impresszum | ÁSZF | Adatvédelem